Hörs på söndag!

Hejdå, nu drar jag . Vi hörs på söndag sötnosar. Ha det bra , vi hörs och syns och .... ses

PUSS

Messa mig, när ni ser dethär. Annars kommer jag få galet tråkigt på dit vägen ..

Fjällen nästa.

Åker som sagt till "våran" stuga i fjällen i morrn och kommer hem på söndag, ska bli jävligt nice faktiskt, med tanke på att jag är grym på att åka skidor! (Och jag var inte ironisk där.)

Åker dit med, Mamma Pappa Jocke Lisa och min mupphund. Vet inte om det skulle med en till familj, men det lär jag ju få veta lite senare (:
Sakna mig eller inte, jag kommer iallafall få det grymt bra. Ni som har mitt nummer kan ju alltid underhålla mig. 7 jävla timmar bilresa dit typ.. Jag kommer dö, och inte kunna gå för min rumpa kommer bli platt .. :(  ! Måste hitta en fin mössa, åker inte utan mössa. Kommer frysa skallen av mig när jag åker ner annars ju ! Bilder kommer när jag kommer hem, kommer inte orka blogga eller ens vara inne på datan när jag är där. Skönt att komma bort ett tag.

Men bara att ringa / smsa om det är något :)


Inte bara lite nice heller !


Lääänge sedan.

Förlåt för dålig uppdatering, men gjort lite för mycket för att ens orka sätta mig vid datan . :)

Lördags: åkte till Norrtälje tträffade några ett tag drog sedan hem , sen kom hannes hem till mig, tittade på film. Och när vi var ute och gick såg vi VARGEN! DAMN BIG. Han åkte väl hem runt 01:00 tror jag. Sen satt jag vid datan och sov .

Söndags: Åkte in till norrtälje och mötte Jesper, åkte hem till mig. Gjorde inte så mycket. Men länge sedan, så det var mysigt ändå. Han drog hem, och jag drog till gamla stallet. Natta älsklingarna, åkte hem käkade, sen gjorde jag fan inget ..

Och nu har jag vart i skolan, Angelica Wägerth började i våran klass idag, underbart! Alltid skönt med nya människor i klassen, men specillt nu när min älsklings prinskorv kom till klassen :) . Ska packa nu osv, åker ju till fjällen imorn och kommer hem på söndag. Kommer sakna mina cpn .. :(  !

Haha, lekte lite med robbans "björnfitta" .. ett annat ord för pälsmössa för honom tydligen ..
2 bilder på dagen ..


Jag älskar hans björnmössa.


Ni är snyyygga. (lägg märke till Fannys min.. hahah sötunge!)


År 1999 fann jag världens bästa vän.


Freja Johansen, Jag älskar dig !


Oj oj oj Jesper ..

.. Titta vad Bj hittade .. :)


FJORTISVARNING.. !

 
Aaw vad liten och söt :)


Slå mig inte nu !


Hemma nu !

Kom nyss hem typ, och nu sitter jag här och kollar på lite gamla häst bilder. Usch kommer sakna dethär.
Lägger ut lite bilder så jag sjläv ska kunna komma tillbaka och titta på bilderna, och INTE för att ni ska ha något att titta på.. om jag saknar det för mycket. Ska lägga ner tror jag nu..


Jag och Mio, sommaren 2008. Vann utställing.


Jag och Monique. Sommaren 2009.


Jag och Mio, sommaren 2009/2008. Du ger mig lycka .


Jag och Mio, sommaren 2009/2008.


Monique . Har enormt många bilder på henne.


Madonna.. Vintern 2008, sjuk..


Madonna, våren 2008/2009. Sista bildena av henne, sista minnet. Sjuk.. Saknar dig .


Jag och Mimmi drog iväg på utställning med Mio och Felicia. Jag och Mio 1a plats. Mimmi och Felicia 2a plats.


Mysak mitt liv. Förlåt mig ..

Finns flera 10000000 bilder till, och på massa olika hästar som jag haft. Men jag blir bara nere av att titta på alla. Så det får räcka. Puss..





Inlägget som tydligen inte kom upp.

Godmorgon sötnosar.
vaknade nyss av att Yonas ringde och väckte mig. Kulkul. ska snart åka in till norrtälje. Vet inte när jag kommer hem men vi hörs sen. Ska duscha äta nu osv.
Puss !



Jag nu, orkar inte vrida på bilden.

Aj säger jag bara ..


Skulle aldrig ens få tanken på att sätta på mig dom här ..

En av dom bästa.

Det här låten ger mig rysningar, så galet bra ! En av dom första låtarna jag och Freja dansade till gick dock då i 4 an :) ( gjorde dansen själva) Och nu i 9an , fan vad grymma vi var .. ! Och jag menar det faktiskt, fick alltid kommentarerna " aldrig sett så bra svenska små tjejer dansa så bra." . osv osv :) MUMS !

Saknar det något oändligt 2 be honest ..

 



Ta mig tillbaka ..


Usch, sega tråkiga fredag ..

Vafan ska man göra ikväll då?
Blir väl att gå på skutan .. SKIT KUL .. *suck*
Lr något liknande, jag orkar inte göra något, vill egentligen bara ligga hemma med busvänner. kolla på film osv. Men men, jag får väl höra runt lite. Kallt ute är det ju också. Inte så jävla kul.
Behöver bli på bätter humör, men det kommer ju gå så jävla bra, Ja, jo verkligen .. !


Mina nya skor, jete fina och jete dyra ..

Nej fyfan ..

Hittade ett gammalt inlägg som jag och Freja skrev i våran gammla blogg. Seriöst , kan man bli mer pinsamma .. ?!


"Vad vi anser är illa.

* Könshår med flytningar i. Om man har flytningar och mycket könshår finns det risk att flytningarna guckar ut sig i könshåret. Tvätta dig noga och raka/vaxa dig.


* 96jeans. Lägg av det var so last year för 3 år sen. Usch fjortis idioter som har tappat hjärnan! Ge er förfan! Skaffa er stil och väx upp. TACK!


* Otrevligt personal i varhus/affärer and so on. Jävligt illa. Folk som suckar och stönar när man behöver hjälp. Har lust att nita människorna. Varför ska deras dåligt humör gå ut över oss? Fuck u and get a real job idiots!


* Lös bajs. Hällre hårt en mjukt som sagt. Inte kul. Luktar illa, smakar konstigt. Yaa , u name it. Inte roligt plask i toan helt enkelt och ärligt. Skit är skit, skit är lösbajs, om du vill? Ät rätt :D


* Kåta hundar. Som juckar på ens ben. När man försöker sparka bort dem går det inte. Hundar juckar på ens ben av den anledningen till att dem tror dem bestämmer över en. En inte så lös smäll i skallen på jycken löser problemen. Annars lås in den på toan och ge den inte mat. Sen kan den komma ut, fast då ger du bort den till din kåta granne.


* Torra hamburgare på donken.
Man är super sugen på en smarrig fettig slaskig saftig bigmac burger. Och får in en liten jävla torr äcklig hårig korvig cpig hamburgare med frön på. Fyfan! Det är det värsta som skulle kunna hända. Nästa gång stoppar jag upp en stor fet jävla pommes i dens röv som ligger bakom denna trashedi. fy!


* Trasan och banane.
Jävla svikare, kommer aldrig med nya hits. Vafan är ett party utan trasan och banane. Skulle vi se er på gatan skulle vi kassta kottar på er. Fyfan trasan, fyfan banane!"



JAG SKÄMS ÖVER DET HÄR, OCH JAG SKÄMS INTE OFTA .. HAHAHAH ! MEN VI ÄR UNDERBARA, OCH SOM SAGT ALLT NI ALDRIG SKULLE VÅGA VARA .


Dagens morgon drog .. DARIN


Godmorgon

Godmorgon sötnosar !
Vaknade för ca 1 timme sedan, klara nu för att åka till bussen. Så håller vi tummarna för att ungjävlarna håller lite käften :) , lär ju enda somna på bussen ..



Hörs lite senare .


Full room.

Sitter här med Freja och lyssnar på Sanna Nielsen, "Empty room" . Men vi tycker det är rätt fullt 2 be honest ..
Ska väl ta och sova snart.
Har tittar på Sommern med Göran och nya jeeettejeette braiga nya teckande filmen "Det regnar köttbullar" SKUUUM !



Vi är allt ni aldrig kommer våga vara..


Funderar på att ..

  • Byta blogg.
  • Börja blogga mer, och seriöst.
  • Lr bara blogga mer här, och ha kvar den här bloggen ..


Suuuug ..

Jag pallar inte blogga , lalala !


Singing Craig.



AJJE

Jag har så jävla ont i magen, jag expolderar snart ..


Saknar mina bruna ben .. !


Hatdag ..

Denna dag har sugit. Allt har fuckat ur. Jag behöver inte förklara ett skit.
Det enda som var bra är att, Freja fyllde 16 . Fanny jag och Freja typ ska till Turkiet. Och för att Hannah är underbar, och fick mig på bra humör.

Suck , inget puss idag inte. Hejdå !


Herregud ..

Det är galet vad photoshop kan göra egentligen .

 
Efter
 


Jesper Mattsson <3



Tack för att du finns gubben !
Love u


Ner med Kelly .. !

Jag tittade på tv´n med Kajsa och Madde för ett tag sedan, och då sjöng Kelly Clarkson. Hon sjunger inte alls lika bra som hon gör på skivorna. Jag förstår itne att hon tycker att det är pinsamt att dom gör om hennes röst så enormt jävla mycket? Det skär nästan i öronen. Jag blev helt chockad. Jag har börjat tycka om henne och hennes låter lite mera. Men nu blev jag bara äckligt besviken på tanten. Gått upp i vikt har hon gjort också.
Nej men usch. Nu tänker inte inte jag lyssna på hennes låtar nu på ett tag. Hon sak känna straff ... MOHAHAH !

I detta tillfälle tycker jag mer om " 12 stones - it was you " som korven ville att jag skulle lyssna på .. korven är då Jesper M.


Mensfanny loooove nakenpics.

Tjohej ..... ballar.
Nu är jag hemma igen, har spenderat min helg med min MensFanny :) Jätte mumsigt. Ska försöka berätta lite kort om vad vi gjorde .
Jag kom dit, vi började spela nya monopol med kredit kort. As länge, jag sööög ! Fanny var alltid snäll och gav mig extra 10 miljoner hela tiden och hus av hennes. För hon hade typ 6 hotell och jag inget .. !
Sen så efter några timmar fick vi för oss att bada, gjorde det i massa olja så mitt hår vart jätte fint när hon tröck ner mig i vattnet och sa att hon skulle massera mig för jag var hård i magen (?) HAHAH ! Aja, sen gick vi tillbaka försatte spela och ville ha chirre och poppis. Så vi gick ner och skulle hämta det och göra en egen vitlöks dipp. Men dumma i huvet som vi är så tror vi att smaken kommer på en gång. Så vi tog 2 och ½ as stora vitlökar och geggade ner. Tog upp det på rummet och lät det stå ett tag . Sen jävlar var det smak på skiten ! Gick inte ens at äta, vi stank .. Så vi blåste på katterna och dom tyckte iallafall att vi lyktade illa .. sen nös Snoris på mig så snoret kom .. ! FYFAN SNUSKIS ! Fortsatte spela , sen tog vi fina naken pic´s osv. Jätte fina videosar när jag pratar om snoris och när vi ska äta katt bajs . (egentligen var det choklad) As kul iallafall . Sen gick vi upp, maserade . Sen sov .
St
llde klockan på 10 för vi skulle in till norrtälje, men vi somnade hela tiden om. Sen klockan halv 1 vaknade jag av att fanny skriker " AJ AJ AJ" sen ställer hon sig upp och säger "fan jag tror jag har fått mens" . Men så var det inte, hon hade bara ont i magen. Haha !
Jaa, sen skulle vi ta en buss vid 13:55 och klockan var 12:55 så vi görjade göra massa onödiga saker. så vi hade 10 min på oss att byta om , fixa oss osv. Men vi hann ! Otroligt nog .. Sen in käka på Kina restaurang coh hem till Fanny igen. Tittade på film , badade,  pratade om Turkiet resa, käkade choklad snoppar osv.
Och nu är jag hemma. Underbar helg .
Love u snutt.


Men ska gå och kissa nu. Hörs sen. Puss!



Du och jag, det är så det ska va :) !


Min drömm gav mig tårar ..

Jag drömde något helt sjukt i natt och insåg att jag är lite onormal..

Jag drömde att jag och min klass åkte till någonstans mitt ute i skogen. Sen satt vi fast i en båt som hängde ner vid en bergskant, jag och Freja hoppade ur båten och sprang in i skogen innan den åkte ner. Så vi gick runt och runt i skogen så det blev en stig, efter några dagar kom klassen igen och började gå samma runda väg tills vi alla blev psykiskt störda ..
Efter ett tag stannade alla och jag förstatte att springa runt, helt plötsligt kom det massa ekorrar och får och sprang med mig. Och jag blev bästavän med ett får. Harald hette han. Han kunde prata . Men efter några dagar satt det ett stängsel runt oss. Det var Sergio och Eva som hade satt det för att vi inte skulle ta oss ut. Så jag var tvungen att lämna Harald där ensam .. Jag började gråta något helvetes mycket. Det gjorde mitt får också ..

HAHAHAHA, seriöst vad töntiga drömmar jag har, och att jag tillochmed vad ledsen över det när jag vaknade. hahaha, fyfan .. MEn Harald var skit söt .. <3

Puuusssy


Godmorgon

Vaknade nyss -.- , ska snart åka och ta in hästarna också för den delen. Och nu får inte Bj tag i Sandra. Nehepp .. Tråkigt inlägg tråkig morgon. Så vad förväntar ni er? Ett bra inlägg när morgonen är dålig? Nej nej.
HA det bra, ska äta osv nu sen till stallet. Puss !


Förlåt för att jag har svikit dig min bebis ..


Nya naglar!

Hello babes.
Sov hos Freja i natt, as kul.Inte ovanligt att vi har kul. Men vi har inte träffats på apa länge ..! Så det var underbart.
Åkte sen in till norrtälje , träffade Fredric Bergkorven. Sen fixade ja naglarna, efterdet som tog ca 2 timmar drog jag tillbaka till station, där Fredric Sara, och dom va . Skulle ta bussen klockan 16:50 något. Men icke! Wägerth vägrade, Så gick med Angelica , My och vafan hette hon nu igen då .. ?!  Komme inte ihåg, men nått på M iallafall. Och tog bussen hem med dom 17:30 . Mysigt mysigt :) 
Nu är jag hemma, gjort rätt fint i mitt rum (a) ! Stoltabj. Ska snart hoppa in i duschen och sedan smörja in mig med min älskade body lotion ! Mums.

Så jaa. Vi höra lite senare snyggingar.

Jusste, morgonen dagen vet jag inte mycket om. Men får se, kanske ska träffa Jesper Mattson, förhoppningsvis :) Saknat den korven 2 be honest :P

Puuuuss



Ungefär såhär. Fast mina är silvriga där framme.


DirtyDancing

Hej korvungar.
Jag och Freja har nyss duschat och smugglade med mackor upp på rummet i plastpåsar .. ! Hahah. Och nu står vi och dansar till Nanne Grönvall - Håll om mig. Den är rätt grym. Men våran dans till den är mycket grymmare. Det slår jag vad om. Men nu ska vi fortsätta våran fina dans, Så vi hörs och syns sen snuttekorv.
Puss !



AV freja, ritade av bj. paint


Måste raka mig under armen.. suck*

sitter här med freja, känner mig lite hårig. Jaja, det får bli bra. Får låna frejas trimmer sen så.

Måste berätta en skit rolig sak som jag gjorde idag;

När jag skulle gå av bussen hoss freja, kände jag att jag var så jävla kissnödig. + att jag var så jävla åksjuk! Hela världen snurrade typ, så iaf , fram tills saken. En tant klev av bussen samtidigt som mig. Så jag frågade henne ifall att hon kunde hålla upp mig i kiss ställning medans jag kissade. Eftersom att jag var så åksjuk, jag kunde inte sitta ner och kissa. Då skulle jag ju bara ramla.. Så hon följde med mig ut i skogen iaf. Men hon ville göra ngt helt annat än att hjälpa mig kissa. Hon tog en pinne och försökte att stoppa upp den i min rumpa. Blev så jävla sur! så jag slog tanten och sen kom freja. Fast jag sa ingenting till henne såklart .. puuhhh..

Jaja, då vet ni.
Ska vara lite social mot freja nu, puss <3


RSS 2.0